travnikarzchotesova.cz
Email: info@travnikarzchotesova.cz Založení trávníku, podloží, výsev vhodného osiva, individuální plán, zavlažování, péče o mladé i starší trávníky. Péče o trávník v průběhu sezóny, seč, hnojení, vertikutace, aerifikace, topdressing, zátěž, řešení poškozených míst a chorob, identifikace choroby, škůdci, plevele, mech, individuální postup ošetrování, celistvost travní plochy. +420722152588

Ochrana osobních údajů

Kdo je správce?

Správce osobních údajů na webu travnikarzchotesova.cz je Tomáš Mrázek, se sídlem Luční 195, 410 02 Chotěšov, IČ 71892001 (dále jen Správce).

Jak nás můžete kontaktovat?

V případě dotazu použijte prosím tel.: +420 722 152 588 nebo e-mail: info@travnikarzchotesova.cz

Kdy zpracováváme vaše osobní údaje?

Vaše osobní údaje zpracováváme v případě odeslání kontaktního formuláře ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“).

V případě odeslání kontaktního formuláře zpracováváme tyto osobní údaje:

- E-mailovou adresu
- Jméno a příjmení
- Telefon
- Text zprávy

Tyto osobní údaje je nutné zpracovat pro vytvoření nabídky služeb, jednání o této nabídce nebo za účelem odpovědi na Vámi vznesený dotaz. Takové zpracování umožňuje čl. 6. odst. 1 písm. b) Nařízení. Tyto osobní údaje budou Správcem zpracovávány po dobu jednání o uzavření smlouvy nebo diskuse ohledně vzneseného dotazu, nejdéle 1 rok od vaší poptávky, pokud neudělíte souhlas k dalšímu zpracování.

Kdo další může mít přístup k vašim osobním údajům?

Nikdo. Správce nespolupracuje s dalšími subjekty, kteří by mohli mít přístup k vašim osobním údajům.

Jaká jsou vaše práva?

Vezměte na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:

- požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme, případné žádat kopii těchto osobních údajů,
- požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,
- vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,
- požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů – tento výmaz však bude mít za následek ukončení jednání o smlouvě nebo diskuse ohledně vzneseného dotazu a bude proveden jen v případě, že zájmy správce nepřevažují nad vaší ochranou soukromí,
- v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů, případně na soud.

Prohlášení o používání cookies. K čemu cookies používáme?

Na našem webu používáme tyto cookies:

Jedná se o nezbytné cookies, bez nichž by nebylo možné stránky či vámi vyžádanou službu reálně provozovat. Zahrnují např. technicky nezbytné cookies, vč. zajišťujících IT bezpečnost, cookies pro ukládání vámi zvolených nastavení (např. jazyková nastavení), cookies nutné pro komunikaci (např. tzv. load balancing cookies), základní cookies pro fungování reklamy (např. omezení počtu zobrazených reklam), cookies pro dodržování podmínek přístupu na naše stránky a základní cookies pro možnost testování nových řešení stránek. Neukládáme žádné osobní údaje. Prohlížením a používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Ochrana osobních údajů

Ochrana osobních údajů je pro nás velmi důležitá. V následujícím dokumentu vás seznámíme s tím, jaké osobní údaje zpracováváme, proč je zpracováváme, na jak dlouho a jaká jsou vaše práva.
travnikarzchotesova.cz Trávníky na Litoměřicku
Informace a rezervace termínů
+420 722 152 588
info@travnikarzchotesova.cz
Trávníkář
z Chotěšova

Chotěšov u Vrbičan (okr. Litoměřice)
Menu
Nejnovější inspirace
Trik byl ve svahovitém pozemku
Terénní úpravy a založení nového trávníku
Podloží navážka, nekonečné metry, obrovská plocha trávníku, krásná práce
Založení trávníku u novostavby RD
© 2024 travnikarzchotesova.cz Všechna práva vyhrazena. Jakékoliv užití obsahu je bez souhlasu provozovatele zakázáno.
Created and designed with love and coffee by Mrazici.com